icon-auto-aanmelden

1. Vrijblijvend auto aanmelden

Meld uw voertuig binnen slechts 5 minuten aan. U ontvangt direct per e-mail een bevestiging.

auto verkopen

2. Ontvang binnen 30 min. een bod

U ontvangt binnen 30 minuten een vrijblijvend bod. Wij houden u op de hoogte van de voortgang. Meer informatie.

3. Verkoop je auto!

Verkoop je Auto en ontvang een Vrijwaringsbewijs!

Autoinkoop Atlas koopt uw schadeauto

Heeft u een schadeauto voor de deur staan in Rotterdam? Vergis u niet: als de waarde van uw auto lager is dan de reparatiekosten, is uw auto total loss. Als u een schadeauto of sloopauto in Rotterdam voor de deur heeft staan kost deze u ook nog eens onnodig veel geld. Een dergelijke auto verkopen aan een dealer of een particulier is niet te doen. Zit u in deze situatie? Neem dan direct contact op met Autoinkoop Atlas! We zorgen er namelijk meteen voor dat u van uw sloopauto af komt en we betalen u er ook nog eens een mooi geldbedrag voor. Dat leest u goed: wij betalen u geld voor uw sloopauto! Bel ons snel en verkoop uw auto uit Rotterdam aan Autoinkoop Atlas!

sloopauto verkopen rotterdam

Autoinkoop Atlas | Voordelen

Uw sloopauto in Rotterdam mag dan wel total loss zijn, het is en blijft natuurlijk een auto waar u altijd met plezier in gereden heeft. We begrijpen dat u daar een mooie prijs voor wilt hebben. Met ons krijgt u niet alleen een mooie prijs, maar u krijgt zelfs de beste prijs voor uw schadeauto! Door voor ons te kiezen in Rotterdam, kiest u voor de volgende voordelen:

  • De beste prijs voor uw auto
  • Binnen 30 minuten verkocht
  • Binnen 5 minuten een bod
  • Directe betaling van het verkoopbedrag

Uw sloopauto kost u geld!

uw sloopauto verkopen in rotterdam

We drukken u graag op het hart dat uw schadeauto in Rotterdam u veel geld kost! Zo bent u al snel een boel geld kwijt aan verzekeringen, wegenbelasting en parkeerkosten. Daar komt bij dat het erg lastig is om van een sloopauto af te komen. Onderhandelen over een dergelijke auto is nu eenmaal moeilijk voor veel mensen. Om dat allemaal te voorkomen, kiest u voor Autoinkoop Atlas! Vul het formulier op onze website in en ontvang binnen 5 minuten een bod op uw sloopauto. Kijk meteen wat uw schadeauto in Rotterdam nog oplevert!

Daarom kiest u Autoinkoop Atlas!

Autoinkoop Atlas heeft al veel mensen in Rotterdam geholpen door hun sloopauto of schadeauto op te kopen. Op deze manier zorgen we ervoor dat u van uw onnodige kosten af bent én we besparen u er een hoop gedoe mee. Kies nu voor Autoinkoop Atlas en profiteer van de volgende gemakken:

  • Geen ongemakkelijke onderhandelingen over de verkoopprijs van uw sloopauto
  • Beëindig onnodige kostenposten doordat u snel van uw auto af bent
  • Bij Autoinkoop Atlas bent u verzekerd van een milieuvriendelijke verwerking van uw auto
  • U verdient geld aan uw sloopauto!
  • U hoeft zich niet te verdiepen in ingewikkelde administratieve werkzaamheden, wij regelen dit allemaal voor u

Doe dus uzelf én uw portemonnee een plezier en verkoop uw sloopauto of schadeauto in Rotterdam aan Autoinkoop Atlas! Neem vandaag nog contact op met een van onze specialisten voor meer informatie!

Autoinkoop Atlas verwerkt uw schadeauto milieuvriendelijk

Niet alleen zorgen we voor een vakkundige sloop van uw sloopauto of schadeauto in Rotterdam. Wij zorgen ook nog eens voor een milieuvriendelijke verwerking van alle auto onderdelen van sloopauto’s en schadeauto’s die niet meer geschikt zijn voor verkoop aan andere partijen. Wij dragen de natuur een warm hart toe en helpen het milieu graag een handje. We voldoen aan alle strenge kwaliteitseisen die zijn gesteld aan autosloperijen. Vul dus nu ons online formulier in en ontvang binnen 5 minuten een bod op uw schadeauto of sloopauto. Accepteer ons bod en u bent meteen van uw geld slurpende sloopauto af in Rotterdam. Heeft u toch nog vragen? Neem dan vandaag nog contact op met ons een vraag naar de mogelijkheden voor uw sloopauto of schadeauto in Rotterdam.

Verkoop uw sloopauto in Rotterdam

Wilt u af van uw schadeauto in Rotterdam? Weet u niet hoe u dit aan moet pakken? Dan kiest u gewoon voor Autoinkoop Atlas! We kopen uw schadeauto of sloopauto in Rotterdam voor een eerlijke prijs en zorgen er vervolgens voor dat deze goed, milieuvriendelijk en in lijn met de strenge wetgeving wordt gesloopt. Zo bent u van uw vervelende kostenpost af en hoeft u zich nergens meer druk om te maken! Vragen? Neem gerust contact met ons op! Laat uw vraag of opmerking achter via het contactformulier op onze website en wij komen snel bij u terug. Wilt u graag telefonisch contact opnemen? Bel dan naar 085-4000909. Ook per mail zijn wij te bereiken. Stuur uw mail naar info@autoinkoop-atlas.nl. Wanneer u uw sloopauto of schadeauto in Rotterdam wilt verkopen dan moet u bij Autoinkoop Atlas zijn!

sloopauto rotterdam